Min Skolapp tack

Min Skolapp trendar på topplistan på App StoreNu stänger Min skolapp.

Vi tackar er alla för intresset! Appen fick över 40 000 nedladdningar bara på App Store. Tack Tersus, Skolmaten och alla andra som vi har haft glädjen att samarbeta med under åren.

Vi är glada över att ha varit med och bidragit till att utveckla och modernisera informationskanalerna för Sveriges skolelever/föräldrar.

Nu går vi vidare med nya spännande uppdrag. Vill du ta över stafettpinnen och fortsätta arbetet med att modernisera skolsverige? Hör av dig till oss om du har visioner och vill ta över det vi byggt upp och utveckla systemet vidare.

 

/ Andil & Emanuel

070-982 11 15, ugglan@minskolapp.se

 

 

Pija

Nu har Min skolapp och PiJa Creative Mobile Agency inlett ett samarbete där Pija utvecklar en Iphoneapp efter vår design. I dagarna (17 juli 2013) laddas den upp till AppStore och förhoppningsvis finns den där för alla att ladda ner om ett par veckor. Spännande och kul!

Min skolapp växer och behöver hjälp.
Nu letar vi rätt partner för vidareutveckling av systemet.

Wow, det här känns riktigt stort!! För en timme sedan dök appen upp på Google Play och kan hämtas hem till alla androidtelefoner. Det var inte länge sedan detta bara var en idé och nu finns det en app som motsvarar alla förväntningar och mer + ett system som är totalt klockrent! Tack till alla oss som orkade jobba dag och natt för detta!! Nu hoppas vi att den kan komma till användning för många elever, föräldrar och lärare!

Vi kommer såklart att fortsätta utveckla appen och den kommer att dyka upp på Appstore, Windows Market mfl. inom kort.

 

Nu funkar schemavisning från novaschems webviewer, skolor aktiverar enkelt funktionen i vår smidiga administrationspanel! Vi har en dialog med Novaschem och inom kort kommer de att kunna leverera “ren” schemadata så att vi dessutom kan presentera scheman på ett ännu snyggare sätt : )

Vill du att er skola ska vara testskola på Min skolapp? Som testskola får ni fri tillgång till alla funktioner och en kontaktperson som ni skickar direkt feedback till. På så sätt hjälper ni oss att utveckla alla delar på bästa sätt. Ni binder er inte till någonting.

Skicka intresseanmälan till: ugglan@minskolapp.se

All kontaktinformation som läggs in i appen blir “klickbar” dvs. om det är ett telefonnummer så trycker man bara på det för att ringa. E-postadresser och webbsidor fungerar på samma sätt. Just nu sitter Goran och fixar så att man ska kunna söka efter skolor “i närheten” och när vi ändå har koordinater till alla skolor så passar vi på att lägga in kartfunktion om man trycker på gatuadressen : )

Nu har vi avtal med Egerup och den sanslöst populära appen Skolmaten!

Det betyder att skolor och kommuner som är anslutna dit även kan visa sina menyer i Min skolapp, från och med idag!