Min skolapp växer och behöver hjälp.
Nu letar vi rätt partner för vidareutveckling av systemet.

Wow, det här känns riktigt stort!! För en timme sedan dök appen upp på Google Play och kan hämtas hem till alla androidtelefoner. Det var inte länge sedan detta bara var en idé och nu finns det en app som motsvarar alla förväntningar och mer + ett system som är totalt klockrent! Tack till alla oss som orkade jobba dag och natt för detta!! Nu hoppas vi att den kan komma till användning för många elever, föräldrar och lärare!

Vi kommer såklart att fortsätta utveckla appen och den kommer att dyka upp på Appstore, Windows Market mfl. inom kort.

 

Nu funkar schemavisning från novaschems webviewer, skolor aktiverar enkelt funktionen i vår smidiga administrationspanel! Vi har en dialog med Novaschem och inom kort kommer de att kunna leverera “ren” schemadata så att vi dessutom kan presentera scheman på ett ännu snyggare sätt : )

Vill du att er skola ska vara testskola på Min skolapp? Som testskola får ni fri tillgång till alla funktioner och en kontaktperson som ni skickar direkt feedback till. På så sätt hjälper ni oss att utveckla alla delar på bästa sätt. Ni binder er inte till någonting.

Skicka intresseanmälan till: ugglan@minskolapp.se

All kontaktinformation som läggs in i appen blir “klickbar” dvs. om det är ett telefonnummer så trycker man bara på det för att ringa. E-postadresser och webbsidor fungerar på samma sätt. Just nu sitter Goran och fixar så att man ska kunna söka efter skolor “i närheten” och när vi ändå har koordinater till alla skolor så passar vi på att lägga in kartfunktion om man trycker på gatuadressen : )

Nu har vi avtal med Egerup och den sanslöst populära appen Skolmaten!

Det betyder att skolor och kommuner som är anslutna dit även kan visa sina menyer i Min skolapp, från och med idag!

Nu håller Tersus på och bygger ett så kallat API för att Min skolapp ska kunna importera all öppen data, som tex. scheman för alla klasser, anslag, läsårsdata mm. adelanet som är Tersus webbaserade skolplattform är en populär tjänst som väldigt många skolor är anslutna till. Vi är glada att alla dessa skolor nu även kan visa datan ständigt uppdaterad i Min skolapp : )

Nu under juli arbetar vi för fullt med appen och de webbaserade administrationssidorna. Vi siktar på att de nya apparna som vi jobbar på (den gamla appen ligger på m.minskolapp.se) ska finnas klara  att ladda ner under augusti.